Paraplu

De originele paraplu met omgekeerde techniek

Op zoek naar een leuke paraplu?

Zoek niet verder want wij hebben de AJU Paraplu! AJU paraplu is een uniek en origineel ontwerp van Nederlandse bodem. De ontwerpers hebben gestreefd naar een perfecte combinatie van kwaliteit, functionaliteit en design.
Door de omgekeerde techniek biedt deze paraplu een aantal zeer grote voordelen. Zo opent en sluit de AJU paraplu makkelijk in krappe ruimtes, zoals bij het in- en uitstappen van de auto.

Dit ontwerp is sterk in de wind en stormbestendig, mocht de paraplu in het uiterste geval doorklappen, dan is er niks aan de hand.
Met een eenvoudige beweging klapt u de paraplu weer terug naar de originele positie. De paraplu blijft droog na gebruik, omdat de natte kant van de paraplu nooit aan de buitenkant zit, maar na het inklappen aan de binnenzijde.
Op deze manier blijven uw spullen altijd droog, als u de paraplu neerlegt. En als u de paraplu in een ruimte wilt laten drogen, hoeft u deze niet altijd uit te klappen, maar kan de paraplu omgekeerd op zijn pootjes blijven staan.

Wilt u een hippe paraplu kopen of een origineel cadeau geven, dan is de AJU paraplu de gadget. De paraplu is uiteraard ook als relatiegeschenk te bestellen, bedrukt of onbedrukt. Mocht u een offerte willen ontvangen dan kunt u een mail sturen naar info@tegenderegen.nl.

IMG_7607-Edit